Český satirikon : (1966-2016) - Žáček, Jiří, 1945- (Nakladatelství Šulc-Švarc, 2016)
Epigramy, humoresky a parodie píše Jiří Žáček celé půlstoletí a vždy je ilustroval Adolf Born. Z nich vznikla nová básnická kniha Český satirikon (1966-2016). Obsahuje nejlepší Žáčkovy satirické verše a většinu Bornových ilustrací k těmto básním.