Vždy mluv pravdu : medvídek Pú - Disney, Walt 1901-1966 (Čtení ze Stokorcového lesa, 2008)
Medvídek Pú a jeho kamarádi se každý den ve Stokorcovém lese naučí něco nového. Třeba že když něco provedou, je lepší se hned přiznat, že pokud chce někdo něco umět, musí poctivě cvičit, nebo že se vždy vyplatí poslouchat, co říkají druzí.