Šli tři sloni po Výtoni : zpívám, hraji, vybarvuji - Šporková, Sylva (Grada Publishing, 2015)
Autoři "multifunkční knížky" se pokusili přívětivou formou přiblížit dětem základy slovesného, hudebního a výtvarného projevu. 30 vtipných zhudebněných básniček může dítě snadno zarecitovat, zazpívat nebo hrát na zobcovou flétnu, klavír či keyboard. Jednotlivé písničky jsou obohaceny o vysvětlení základních hudebních pojmů, které se ve skladbičkách objevují. Připojené ilustrace s možností domalování a vybarvení zase rozšíří výtvarné dovednosti dítěte. V příloze je pak uvedeno dalších 15 známých lidových písní, které vždy určitým způsobem souvisejí s autorskými texty. Slouží tak k procvičení získaných znalostí hudební nauky a, spolu s nedokončenými obrázky, k dokreslení a vybarvení.