Všichni muži Kremlu : stručná historie současného Ruska - Zygar', Michail Viktorovič, 1981- (Pistorius & Olšanská, 2016)
Jak je vybudována dnešní ruská státní moc? Je Vladimir Putin opravdu neomezeným vládcem současného Ruska, anebo mu vládne spíše jakýsi "kolektivní Putin" či "nové politbyro"? Jak dlouho bude trvat putinismus? Na tyto zcela zásadní otázky se snaží odpovědět kniha, kterou napsal známý ruský novinář, bývalý válečný zpravodaj listu Kommersant a poté šéfredaktor nezávislé internetové televize Dožď Michail Zygar.