Rozum a vášeň. Škola dědiček - Jeffries, Sabrina, 1958- (Domino, 2012)
Šestá kniha série Škola pro dědičky (volně navazuje na u nás vydané romány "Odvážná dáma", "Nevyzpytatelný vévoda", "Skotova zajatkyně" a "Svůdný vikomt"). V osmnácti letech se Šarlota Pageová dopustí osudové chyby, nespravedlivě osočí z prostopášnosti Davida Masterse, za kterého se má provdat. Jeho čeká veřejné zostuzení a ona si zbrkle vezme kapitána Harrise. Manželství není šťastné a jedinou útěchu Šarlotě skýtá Škola pro dědičky, kterou vybuduje a zdárně vede...