Totožnost neznámá - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2016)
V tmavé uličce je nalezeno tělo muže se stopami po mučení. Na kůži má vyryté srdce s písmeny E a D, podpisem zamilované dvojice, kterou vzrušuje utrpení obětí. Eva Dallasová zjistí, že zavražděných bylo víc, a aby odhalila totožnost vrahů, potřebuje najít první z obětí, která šílené řádění odstartovala.