Vdova - Barton, Fiona (Domino, 2016)
Jeho tvář byla známá z titulních stránek novin: opovrhované monstrum, které spáchalo hrůzný zločin. Nebyl však za něj nikdy odsouzen. A Jean Taylorová byla ženou toho monstra. Pravda - to je to, co po ní všichni chtějí. Zajímá se o ni novinářka a ještě intenzivněji se snaží pravdu odhalit inspektor Sparkes, pro něhož je tento případ letitou noční můrou...