Největší kniha babiččiných říkadel : [říkadla, básničky, hádanky, rozpočítadla, koledy a pranostiky pro každé roční období] - Eislerová, Jana, 1942- (Fragment, 2008)
Knížka obsahuje nejkrásnější česká říkadla, básničky, písničky, hádanky a rozpočítadla, koledy a pranostiky pro každé roční období. Je určena nejmenším dětem a jejich rodičům.