Kam chodí kosmonauti na záchod? : pohádky pro zvědavé děti - Schmitt, Petra Maria, 1959- (Fragment, 2016)
Má stonožka opravdu sto nohou? Proč to nebolí, když se necháme ostříhat? A jak se déšť dostane do oblak? Přiznejme si, že zvědavé otázky našich dětí nás někdy trochu zaskočí. Ať děláme, co děláme, odpovědět neumíme. V této pohádkové knížce odpovědi najdete a bavit se budete vy i vaše děti!