Moje nezbedné štěně : hry s Lumpíkem - Webb, Holly (Nava, 2015)
Když Hela začala svému pejskovi říkat Lumpík, vůbec netušila, jak výstižné mu dala jméno. Nový zvířecí mazlíček je totiž pro celou rodinu velkým oživením a všichni mají co dělat, aby si s jeho nezbednými kousky věděli rady.