Dračí srdce. Páté semínko - Galán, Ana, 1964- (CPress, 2016)
Mluvící kniha Rídel prozradí Kalovi, že další semínko se nachází v Tulském parku. Když se jej ale s kamarády vypraví hledat, park je plný lidí. Kale vymyslí zoufalý plán: v noci všichni utečou ze svých hradů, aby mohli pátrat po semínku. Nevědí však, že na ně někdo nastražil lest, která může znamenat konec jejich poslání.