Co věděly naše babičky a co jsme my zapomněli - Vrábková, Helena, 1958- (Rádce, 2011)
Jak si poradit s alergiemi? Jak se dá (kromě obvyklého způsobu) využít alkohol? Jak se zbavit bradavic? Na co je dobrá bříza, čekanka, divizna, lípa, lékořice? Jak se dá využít červené víno nebo pivo? Jak udržet krevní tlak v normě? Jak se zbavit lámavosti nehtů či vlasů?