Jak to chodí v cirkusu / Najděte si vlastní příběh - Göbel, Doro (Fragment, 2017)
Co se dělo, když do města přijely barevné maringotky a začalo se stavět šapitó? Co všechno zvířata, klauni a akrobati předvedli divákům? Koho hledal v hledišti bystrý policista? Vydejte se s dětmi do cirkusu a povídejte si společně o tom, co všechno se na obrázcích děje