Drákula dvojjazyčné čtení česko-anglické - Stoker, Bram, 1847-1912 (Dvojjazyčné čtení (Sun), 2016)
Příběh Jonathana Harkera, anglického právníka, který odjíždí do Transylvánie za hrabětem Draculou, aby s ním projednal koupi několika domů v Londýně. Během několika dní ale zjistí, že s hrabětem není něco v pořádku.