Jezero - Bellová, Bianca, 1970- (Host, 2016)
Psychologický příběh, rybářská vesnice na konci světa, zlověstné jezero a mladý chlapec, který musí jezero přeplout, obejít a nakonec se potopit na jeho dno pro největší tajemství...