Mezi Indiány - Válková, Veronika, 1970- (Kouzelný atlas putování časem (Grada), 2017)
Na tom, jak se člověk rozhoduje, záleží víc, než si zatím Bára dovedla představit. Když ji ovšem atlas nečekaně přenese na úplně stejné místo jako minule a ona se rozhodne tentokrát vydat jinudy, začne se odvíjet úplně jiný příběh. Ocitne se v zajetí indiánů, má velký strach o holý život a také se bojí, aby nepotkala sebe samu. A na závěr nás čeká překvapivé rozuzlení jedné záhady