Živá voda - Erben, Karel Jaromír, 1811-1870 (Albatros Media, 2011)
Nový výbor k dvoustému výročí autorova narození (2. 11. 2011) pokrývá celou šíři sběratelských zájmů K. J. Erbena. Dospělý i dětský čtenář zde najde pohádky i říkadla a balady, texty známé, ale také některé téměř zapomenuté. Knížka je doplněna ilustracemi Iku Dekune, japonské ilustrátorky žijící v Česku, které ji povyšují na úroveň umělecké publikace.