Angličtina pro děti s mývalem Rascem - Poslušná, Lucie, 1973- (Edika, 2014)
Publikace je určená pro věkovou skupinu 8 - 10 let. Obsahuje 15 kapitol, slovníček a přílohy. V každé kapitole je krátký příběh v podobě komiksu, ve kterém je prezentována látka dané kapitoly. Poté následují cvičení procvičující všechny jazykové dovednosti, písemná cvičení se vypracovávají buď přímo do učebnice, nebo do sešitu. Každá kapitola má 4 celobarevné strany. Ve slovníčku mají žáci možnost poznamenat si český překlad. Důraz je kladený na párovou a skupinovou práci a rozvoj komunikačních dovedností.