Jedině Neapol : co mě naučila má italská tchyně o jídle a rodině - Wilson, Katherine, 1974- (Mladá fronta, 2017)
Humorná a emotivní kniha mladé Američanky o tom, jak správně žít a vařit po italsku. Katherine přijede do Itálie na stáž a seznámí se s božským Italem, který ji však namísto očekávané první schůzky v kavárně vezme na večeři k rodičům. Katherine a Salvator spolu začnou chodit, ale začátky v cizí zemi nejsou pro Katherine vůbec jednoduché. Naštěstí se jí ujme Salvatorova elegantní matka Raffaella...