Sůl. Babiččiny dobré rady novýma očima - Blahová, Kateřina (Sun, 2013)
Med, česnek, ocet, olej, aloe vera a sůl každý z nás dobře zná. Způsobů jejich využití je však mnohem více, než si sami myslíme. Nabízíme vám užitečné rady, jak mohou pomoci v domácnosti, čím jsou prospěšné zdraví, jak je využít jako kosmetické prostředky. A samozřejmě jsme nezapomněli ani na předpisy na chutné pokrmy.