Vražedná past - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2017)
Britský kurýrní letoun s přísně tajnými dokumenty na palubě cestou z Káhiry nešťastně zabloudí a havaruje kdesi v jugoslávských horách. Píše se rok 1929 a Stalinův Sovětský svaz usiluje o vyvolání komunistické revoluce v mladém balkánském státě. Obsahem dokumentů jsou nejen podrobnosti o záměrech Sovětů, ale i plán souvisejících britských protiopatření.