Univerzita výjimečných. - Charbonneau, Joelle, 1974- (Fragment, 2017)
Poslední test je ten nejnebezpečnější! Závěrečný díl bestsellerové série. Vítěz bere vše! Svaz národů se ocitá na pokraji občanské války. Povstalci intrikují proti kruté a vychytralé vládě. Nadaná studentka Cia Valeová, která přežila testování, je odhodlaná pustit se do boje. Sama to však nezvládne. Toto je příležitost chopit se vedení, na které Cia dosud jen cvičila - ale koho má vlastně vést? Tváří v tvář nebezpečí a podvodům musí Cia riskovat životy těch, které má ráda a vsadit vše na loajalitu svých smrtelně nebezpečných spolužáků.