Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - Kišová, Hana 1973- (Grada Publishing, 2012)
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi. Do hry se mohou zapojit i starší sourozenci. Mezi herní a cvičební náměty jsou zařazeny také aktivity s overballem. Autorky se rovněž zaměřují na správnou manipulaci s dítětem s ohledem na jeho motorický vývoj a pohybové dovednosti. Inspirujte se k domácímu cvičení, posilněte i uvolněte svoje tělo a užijte si radost z pohybu se svým děťátkem.