Čekání na smrt - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2017)
Někdy zkrátka vůbec nezáleží na tom, jak rychle utíkáte... Některá místa mají špatnou pověst nezaslouženě. Medvědí brod mezi ně ale nepatří - ten si zlověstnou reputaci zasloužil. Zde totiž příběhy o sériových vrazích nejsou pouhými legendami. Ne, v Medvědím brodu se opravdu vraždí a umírá. Už zase. Tentokrát se vrah skrývá v nočních stínech a sleduje místní teenagery. Vyčkává na správný okamžik, na správnou oběť. Detektiv Regan Pescoliová mezitím počítá dny, kdy bude moci odejít na mateřskou. Je naprosto vyčerpaná, cloumají s ní emoce, a poslední, co potřebuje, je další sériový vrah. Zvláště teď, když se její dcera Bianca ocitla uprostřed mediální bouře. Je nalezeno další tělo... a další. Pescoliová cítí, že se smrtící hrozba přibližuje k jejich domu, a tak se rozhodne jít nebezpečí naproti. Neexistuje jiný způsob, jak vraha zastavit. V temném lese je však příliš mnoho míst, kde se dá skrýt... a ještě více míst, kde se dá zemřít.