Najdu si tě v Římě - Brezinská Čuperková, Tatiana, 1980- (Motto ve společnosti Albatros Media a.s., 2017)
Zamilovaná do Itálie a všeho italského, Eva cestuje několikrát ročně do Říma, aby se nadechla zdejší atmosféry, načerpala energii a inspiraci. Po rozchodu se snoubencem opouští práci manažerky, vrací se do rodného města a začíná si plnit svůj sen v podobě obchůdku s italskými potravinami. Návštěvy Říma pro ni znamenají návrat do míst, které miluje a navíc mají moc zbavit ji všeho negativního. A nemalou zásluhu na tom má také její italský milenec.