Mise Haiti : pět měsíců českého chirurga s Lékaři bez hranic - Šebek, Tomáš, 1977- (Mladá fronta, 2017)
Svědectví českého chirurga, který se v rámci organizace Lékaři bez hranic zúčastnil v letech 2010 a 2012 dvou misí v latinskoamerickém Haiti.