Výprava do bájné země Punt : Klub stopařů a ... - Mañeru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2016)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství.