Divoká země - Lorentz, Iny, 1949- (Knižní klub, 2018)
Po texaské válce za nezávislost v roce 1836 se Walter Fichtner stane v Texasu vlivným mužem. Když jeho druhá žena, indiánka Nizhoni, přivede na svět dceru, zdá se jejich štěstí úplné. Brzy se ale nad Texasem začnou stahovat mračna...