Coco : pohádkový román - Cervantes, Angela (Disney - Pixar. Coco, 2018)
Román podle filmového příběhu společnosti Pixar. Miguel je nadaný dvanáctiletý kluk z malého městečka. Navzdory záhadnému rodinnému zákazu se Miguel touží stát slavným hudebníkem. V předvečer Dne zesnulých se mu naskytne příležitost odhalit staré tajemství...