Těhotenství : nejlepší tipy pro klidných devět měsíců - Laue, Birgit (JAN VAŠUT s.r.o., 2018)
Očekávání příchodu děťátka je mimořádné životní období, které je spojeno s velkou radostí, nadějemi, těšením, ale možná i obavami a nejistotou. Tato kniha představuje praktického rádce, který provede nastávající maminky a tatínky devíti měsíci těhotenství a připraví je na vše, co je s novým životem spojeno. Obsahuje více než 300 tipů a přehledně řazených odpovědí na spoustu otázek: Od preventivních vyšetření a typických obtíží v těhotenství přes výživu nastávající matky, sex a sport až po dobrodružství porodu i období šestinedělí. Pomůže budoucím rodičům zvládnout citové výkyvy, tělesné změny a poradí i v záležitostech administrativních (jak je to se zápisem do porodnice, s mateřskou a rodičovskou dovolenou apod.).