Kutálí se ze dvora- : říkejte si a cvičte - Krygiel, Darina, 1965- (Albatros Media, 2012)
Lidová říkadla a rýmy s návodnými texty na podporu cvičení dospělé osoby s dítětem. Na 14 stranách plných půvabných i veselých barevných obrázků Dariny Krygielové najdou děti říkadla, která znají z mateřské školy nebo kurzu plavání. Jde o říkadla, u kterých děti cvičí a procvičují pohyb i jemnou motoriku. Pokusili jsme se stručně doplnit rýmy texty, které připomenou dospělým, jak s dítětem cvičit