Polča - Kuijer, Guus, 1942- (Albatros Media, 2018)
Kompletní vydání pětidílné série příběhů o Polče, jedenáctileté dceři rozvedených rodičů (otec je narkoman), která kamarádí se synem marockých imigrantů Mimúnem.