Hon na mrtvého - Weaver, Tim, 1977- (Mystery Press, 2018)
PŘED ROKEM bylo nalezeno tělo Alexe Townea.PŘED MĚSÍCEM ho jeho matka viděla na ulici.PŘED TÝDNEM David Raker souhlasil, že ho vypátrá.NYNÍ si přeje, aby tenhle případ nikdy nevzal.Syn Mary Towneové Alex před šesti lety zmizel. Pět let nato ho konečně našli... mrtvého ve vraku auta. David Raker, který se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách, tenhle případ nechce vzít: nepochybuje o tom, že Alexovu matku jen přemohl žal a viděla to, co vidět chtěla. Jenže sám dobře ví, jak obtížné je vyrovnat se se ztrátou někoho blízkého, a tak nakonec neochotně svolí.Čím hlouběji Raker do případu zabředá, tím palčivěji si uvědomuje, že Alex nebyl ani zdaleka tak nevinný, jak se jeho matka domnívala. V jeho minulosti je pohřbeno mnoho tajemství, která neměla nikdy spatřit světlo světa - a střeží je velmi, velmi nebezpeční lidé.Raker brzy zjistí, že člověka můžou potkat i mnohem horší věci než je smrt.