Vlogerky. LucyLocket: online katastrofa z outsiderky hvězdou YouTube! - Moss, Emma (Fragment, 2017)
První kniha série Vlogerky. Lucy se přestěhuje a nastoupí do nové školy. Hned první den se jí podaří před spolužáky znemožnit a jedna z dívek její "selhání" natočí a dá na internet. Lucy se k celé situaci postaví čelem a začne natáčet vlastní videa. Získá tak spoustu fanoušků a stává se hvězdou YouTube.