Botanicum - Scott, Katie (Albatros Media, 2017)
Vítejte v Botanicu, jediném muzeu, které má otevřeno, kdykoliv se vám zachce. Vystavuje ty nejkrásnější, nejexotičtější a nejpodivnější rostliny, které ohromí každého čtenáře. Prozkoumáte titěrné řasy, rozmanitě zabarvené houby, lišejníky i velkolepé masožravky. Navíc se dozvíte, jak se rostliny s ubíhajícím časem vyvíjely a jak moc se musely přizpůsobit, aby vůbec přežily. Račte vstoupit, království rostlin se vám otevírá v celé své kráse!