Čeští biskupové a arcibiskupové : 973-2016 : od Dětmara k Dukovi / Čeští biskupové a arcibiskupové 973-2016 : od Dětmara k Dukovi - Koutek, Tomáš, 1966- (Nakladatelství Brána : Arcibiskupství Praha, Brána, 2016)
Kniha o životních osudech osobností, které stály v čele pražské diecéze a později arcidiecéze od jejích počátků až po současnost, o pohnutkách, jež je dovedly až do čela českého kléru i o jejich střetech se světskou mocí. Autor se mimo jiné zabývá i jejich zálibami a slabostmi. Například kardinál Schwarzenberg byl nadšený horolezec, Josef Beran chodil rád na fotbal a kardinál Tomášek objížděl v mládí svou farnost na bicyklu. V knize vyzdobené dobovými ilustracemi a fotografiemi najdeme spoustu zajímavostí a cenných informací z historie i současnosti