Nepouštěj se mé ruky - Bussi, Michel, 1965- (Thriller (Motto), 2018)
Napětí, dlouho plánovaná pomsta a vzrušující zvraty. Francouzský thriller ověnčený řadou ocenění. Slunce, palmy, tyrkysové vody oceánu, ostrov Réunion a mladý pár s šestiletou dcerkou na dokonalé dovolené.