Dokonalé stopy - Fields, Helen, 1969- (Plus, 2018)
V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. Inspektor Luc Callanach opustil slibnou kariéru u Interpolu a začíná od nuly. Obstojí před novými kolegy i ve střetu s vrahem, který za sebou pečlivě zahlazuje všechny stopy? Rafinovaná zápletka, která vás chytí od první stránky, sympatická dvojice vyšetřovatelů, kterou vedle "krasavce Luca" tvoří svéhlavá a přívětivá Ava Turnerová, a opravdu odporný zločinec, to jsou přísady, díky nimž si tuhle knihu vychutná každý fanoušek detektivního žánru.