Fit recepty : jednoduché, zdravé, chutné fitness recepty : jez dobře, ciť se dobře, vypadej dobře! - Wagnerová, Lucia (nákladem vlastním, 2015)
Koupit eknihuJez dobře, ciť se dobře, vypadej dobře! Druhé pokračování úspěšné kuchařky Fit Recepty se 155 novými, originálními recepty. Zjistěte jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, výživná, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů a naopak s vyšším obsahem bílkovin, vitamínů a minerálů a být fit...