Pátý element - Brekke, Jørgen, 1968- (Nakladatelství XYZ, 2018)
Policejního inspektora Odda před časem opustila jeho žena Felicia. Když se nyní rozhodne k manželovi vrátit, jako by se jí počasí snažilo v tom zabránit. Letadla nelétají, vlaky nejezdí, a tak si Felicia musí půjčit auto a vyrazit na sever po silnici. Cestou však zmizí ve sněhové bouři. Než zjistíme, co se jí stalo, odhalíme řadu nejasností a zločinů