Šťastný domov pomocí feng šuej : na míru pro české prostředí - Skulilová, Lada, 1967- (Alpress, 2012)
Svět energií, design prostoru i jeho podvědomé působení - to vše v sobě slučuje umění feng shui. Česká architektka doporučuje zásahy vhodné pro naše podmínky, jimiž ovlivníme pocity, nálady, spokojenost i úspěch. Využijme řeči barev, tvarů, prostorové znalosti, přidejme špetku hravosti a vytvořme harmonii kolem sebe i ve svém nitru.