Ultimate Spider-Man - Bendis, Brian Michael, 1967-; Bagley, Mark, 1957-; Pavlovský, Jiří, 1968- (Marvel, 2016)
V tomto svazku najdete kompletní příběh zrození jednoho z nejpopulárnějších marvelovských záporáků, legendárního Venoma! Jenže tohle je Ultimate vesmír, takže nepočítejte, že by bylo všechno tak, jak jste zvyklí.