Ostrov kamélií - Bach, Tabea (Ikar, 2018)
Zdá se, že Sylvie dosáhla všeho, ale ve svém životě plném práce a ve zdánlivě dokonalém manželství přesto není šťastná. Když zdědí ostrov kamélií v Bretani, dá Mnichovu sbohem.Ale Sylviin obchodně zdatný manžel už ostrov nabídl k prodeji. Proto není radno zmiňovat se v zahradním království kamélií o neznámé dědičce. V zajetí kouzla ostrova a dojatá srdečností zdejších lidí Sylvie svou identitu neprozradí.Když se pak zamiluje do Maëla, který pracuje na ostrově jako zahradník, situace se pořádně zkomplikuje...