Zdravé střevo : komplexní prevence a terapie trávicích a střevních potíží a onemocnění : střevo - náš druhý mozek : trávení a orgánové hodiny : probiotika, prebiotika a psychobiotika : velký test střevní kondice - Frej, David, 1965- (Eminent, 2016)
Mít zdravá střeva je touhou všech lidí. Trávicí proces je komplikovaný a většina jeho dějů se odehrává mimo naši vůli. Péče o trávicí systém ovšem složitá není, jak prozrazuje tato praktická kniha. Přibližuje ho v celém komplexu příčin a důsledků vzniku nemocí a jejich prevence.