Velký závod - Vajsejtlová, Barbora, 1979- (Albatros Media, 2018)
Osmiletý Tomáš ze všeho nejradši jezdí na kole, jenže v okolí bydlí jen starší kluci, kteří ho mezi sebe nechtějí brát. Když začne chodit do cyklistického týmu, najde nejen nové kamarády, ale naučí se i prohrávat, překonávat překážky, i to, jak důležité je hrát fair play.