Škola dobra a zla. - Chainani, Soman (CooBoo, 2018)
Koupit eknihuNavštivte Školu dobra a zla počtvrté! Začátek nové trilogie z tohoto pohádkového světa.S každým koncem přichází i nový začátek. Agáta a Tedros se snaží co nejlépe spravovat království Kamelot a Sofie mezitím vede Školu dobra a zla. Brzy ale všichni tři zjistí, že jsou čím dál osamělejší. A ještě ke všemu se blíží velké nebezpečí! Studenti i učitelé Školy doufali, že jejich poslední "žili šťastně až navěky" začalo poražením Školníka. Teď ale musí čelit ještě těžším překážkám, které jim buď přinesou věčnou slávu, nebo je uvrhnou v zapomnění.