Když zpívají cvrčci - Martin, Charles, 1969- (Román (Motto), 2018)
Na náměstí ospalého jižanského městečka stojí stánek s citronovou limonádou, který provozuje sedmiletá Annie. Má nemocné srdce a prodejem limonády si vydělává peníze na operaci, která by jí mohla zachránit život. Shodou okolností se u jejího stánku zastaví nemluvný samotář Reese Mitch, který se po tragické smrti své manželky vzdal práce chirurga a uchýlil se k jezeru Burton, kde opravuje lodě a snaží se zapomenout na minulost. Jejich životy se po osudovém setkání navždy změní a Reese náhle stojí před těžkým rozhodnutím: aby mohl Annie pomoci, bude muset čelit svým bolestným vzpomínkám.