Když myšky šeptají. Albi tužka / Interaktivní mluvící kniha - Stará, Ester, 1969- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2018)
Knížka Když myšky šeptají rozvíjí správnou výslovnost a vyjadřovací schopnosti dětí. Zaměřuje se na hlásky K, G, H, CH, Ď, Ť, Ň, Č, Š, Ž, C, S, Z a rozlišování sykavek.