Marnotratný syn - Steel, Danielle, 1947- (Euromedia Group - Ikar, 2016)
Bratři-dvojčata vyrůstají pospolu v jednom městě, v jedné rodině, a přesto jsou zcela odlišní. Už jako děti se nemají v lásce a v dospívání se odcizí ještě víc. Jeden z bratrů nakonec z poklidného městečka odjíždí, ale když se k němu svět obrátí zády, po dvaceti letech se jako příslovečný "marnotratný syn" vrací zpátky. Setkání mezi dvojčaty je zprvu šťastné a smířlivé..., dokud na povrch nevyplavou otřesná tajemství