Koza Líza a její kamarádi - Peisertová, Alena (Učíme se číst (Knižní klub), 2017)
Učíme se číst Čtení je zábava! Nebojte se písmenek, děti. Koza Líza a Pes Alík se jich také nebojí. Jsou jako vy: hraví, neposední, chytří a zvídaví. Baví je objevovat svět. Baví je rozeznávat písmena, skládat z nich slova a číst. Zkuste to s nimi. V písmenech a slovech se skrývají velká tajemství a nečekaná dobrodružství. Poutavá knížka s veselými příběhy o zvířátkách tištěná velkými písmeny je vhodná pro výuku metody genetického čtení.